Sorteer op

Boston

Het type Boston heeft een vierkante vorm, alleen de hoeken zijn niet haaks maar “afgevlakt”. Dit geeft de bak een unieke eigenschap. Dus wilt u een plantenbak die u niet op iedere hoek van de straat ziet, dan is dit de perfecte plantenbak voor u. De plantenbak heeft een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. De unieke vorm van de Boston is vooral toepasbaar in moderne tuinen. Door ons modulaire systeem zijn de bakken heel gemakkelijk in elkaar te zetten.

Kenmerken verzinkt stalen plantenbak:

  • Vorst- en hittebestendig
  • Bestendig tegen corrosie
  • Verzinkt staal is duurzaam. Dus jarenlang plezier!
  • 5 jaar garantie
  • Levertijd circa 5 werkdagen

Afmetingen
De volgende afmetingen hebben we standaard in ons assortiment (LxB):

AfmetingModel
783 mm x 783 mmBoston 500
883 mm x 883 mmBoston 600
983 mm x 983 mmBoston 700
1083 mm x 1083 mmBoston 800
1283 mm x 1283 mmBoston 1000
1483 mm x 1483 mmBoston 1200


Deze afmetingen zijn in diverse hoogtes te verkrijgen. Lage maar ook hoge plantenbakken.

Materiaal
Deze plantenbakken worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal. Sendzimir verzinkt staal is koolstofstaal dat na het walsen door een zinkbad gaat. Het doel van dit zinkbad is om het staal tegen corrosie (roest) te beschermen. Het zinkbad heeft een temperatuur van 450-500 graden en bevat een kleine hoeveelheid aluminium. Hierna wordt over het verzinkte staal aan beide zijden lucht geblazen om de laagdikte te regelen. Hierdoor wordt een gelijkmatige dikte van de zinklaag verkregen. De zinklaag bied een goede bescherming van uw plantenbak waardoor deze jaren mee gaat.
Let op! Doordat het staal verzinkt wordt kunnen er lichte kleurverschillen zijn. De verzinkte plantenbakken zijn toepasbaar in iedere tuin.

De bovenrand is dubbel omgezet, dit geeft de plantenbak een tijdloze en stoere uitstraling. De poedercoating zorgt voor een perfecte strakke afwerking.

De 123plantenbak is een modulaire stalen plantenbak die als bouwpakket geleverd word. De plantenbak word opgebouwd uit losse panelen en hoekstukken. De bakken zijn geheel blind te koppelen. Er zitten geen bevestigingen in het zicht. Door ons modulaire systeem zijn ook zeer grote afmetingen mogelijk. Door gebruik te maken van hoekstukken zijn er unieke vormen mogelijk die nergens anders standaard te verkrijgen zijn. Zie de handleiding voor meer informatie. 

Staat uw gewenste afmeting er niet tussen?

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat of model niet gezien op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 info@123plantenbak.nl
 0492-347492

© 2019 - 2021 123plantenbak.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel