Sorteer op

Kantopsluiting (borderranden)

Een tuin met een mooi afgewerkte afscheiding is gemakkelijk gemaakt met een onze kantopsluiting. Met een kantopsluiting grenst u uw gras, bloemperk, looppad e.d. af van de rest van uw tuin. De kantopsluiting is te gebruiken voor rechte lijnen en lichte glooiingen. 

Onze kantopsluiting kunt u los bestellen maar ook als set. We hebben een set samengesteld waarin alles zit wat u nodig heeft om de kantopsluiting gemakkelijk zelf aan te leggen. In deze set zitten o.a. grondpinnen waarmee u de kantopsluiting in de grond vast zet, koppelplaten om de platen aan elkaar te koppelen en zelftappers waarmee u alles vast zet. Ook is het mogelijk om alle onderdelen los te bestellen, mocht u bijvoorbeeld bepaalde vormen willen creëren dan is dit mogelijk d.m.v. de koppelplaten van 45º of 90º. Zo kunt u zelf heel gemakkelijk uw set samen stellen.

De lengte van één kantopsluiting is standaard 1500 mm bij verzending, houd rekening met een speling van 10 mm korter (1490mm). Kiest u voor afhalen dan is de afmeting 3000 mm lang. Verzenden van 3000 mm is alleen op aanvraag mogelijk i.v.m. verzendkosten. Houd bij een lengte van 3000 mm rekening met een speling van 20 mm korter (2980mm). 

Specificaties 
MateriaalSendzimir verzinkt staal
Lengte per kantopsluiting1500 of 3000 mm*
Hoogte130 mm
Omgevouwen rand20 mm
Dikte1,5 mm

*1500 mm is de afmeting bij verzenden. 3000 mm alleen mogelijk bij afhalen.

Kenmerken verzinkt stalen kantopsluiting:

  • Functionele afgrenzing tussen verschillende onderdelen in uw tuin
  • Vorst- en hittebestendig
  • Bestendig tegen corrosie
  • Verzinkt staal is duurzaam. Dus jarenlang plezier!
  • 5 jaar garantie
  • Levertijd circa 5 werkdagen

Materiaal
Deze kantopsluiting worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal. Sendzimir verzinkt staal is koolstofstaal dat na het walsen door een zinkbad gaat. Het doel van dit zinkbad is om het staal tegen corrosie (roest) te beschermen. Het zinkbad heeft een temperatuur van 450-500 graden en bevat een kleine hoeveelheid aluminium. Hierna wordt over het verzinkte staal aan beide zijden lucht geblazen om de laagdikte te regelen. Hierdoor wordt een gelijkmatige dikte van de zinklaag verkregen.Let op! Doordat het staal verzinkt wordt kunnen er lichte kleurverschillen zijn. De zinklaag bied een goede bescherming van uw kantopsluiting waardoor deze jaren mee gaat. 

Wilt u een andere hoogte of afmeting kantopsluiting?
Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste afmeting gezien op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 info@123plantenbak.nl
 0492-347492

© 2019 - 2021 123plantenbak.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel